Kontrolcü ve hız tarafında gayet başarılı bir ürün. Bütçeniz varsa düşünülebilir tabii. Daha düşük fiyatlara da PCIe 4.0 depolama birimi edinebiliyorsunuz ama hız tarafında kırpma yaşarsınız. Size 7000MB gibi değerler lazımsa alınabilir.İtopya bayram indiriminde 2399 TL sizce fiyatına değer mi?
Kontrolcü ve hız tarafında gayet başarılı bir ürün. Bütçeniz varsa düşünülebilir tabii. Daha düşük fiyatlara da PCI-e 4.0 depolama birimi edinebiliyorsunuz ama hız tarafında kırpma yaşarsınız. Size 7000 MB gibi değerler lazımsa alınabilir.
Bu kadar hız şart değil tabii.
Önerdiğiniz bir şey varsa anakartımla uyumlu 1 TB onlara da bakabilirim kronik sorunlu bir şey olmasında.
@messinicocugu'na katılıyorum. Kullandığım bir ürün. Bir ev kullanıcısı için her türlü yeterli bir ürün.Bu kadar hız şart değil tabii.
Önerdiğiniz bir şey varsa anakartımla uyumlu 1 TB onlara da bakabilirim kronik sorunlu bir şey olmasında.
Açıkçası daha önce bu markayı duymadım aldığım SSD'nin içine fotoğraf falan da depolayacağım güvenilir olsa güzel olur.
@messinicocugu'na katılıyorum. Kullandığım bir ürün. Bir ev kullanıcısı için her türlü yeterli bir ürün.
Olayı yine daha üst seviyede tutmak isterseniz:
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.