MSI 2070 Super Ventus GP OC sıcaklık değerleri

Mataracı Ahmet

Hectopat
Yer
İstanbul
Ekran kartım MSI 2070 Super Ventus GP OC ve biraz fazla ısındığını düşünüyorum. Sence bu ekran kartının ideal sıcaklığı nedir ne olmalıdır, hangi ısı seviyesine kaç saat dayanır veya undervolt yaparsam ısı düşer mi, ne tavsiye edersiniz, soğutmak için kolay ve etkili başka bir yöntem var mıdır? Boşta 29-35 yük altında 65-88, oda sıcaklığım 24 derece 12 derece yaptığımda fark büyük olmadı. Aynı şekilde fan hızını arttırdığım zaman da ısı neredeyse hiç azalmıyor.

88 derece gerçekten yüksek. Aynı modelin Super olmayan versiyonu mevcut bende. En fazla 69 derece gördüm. Kasanız nedir ve ekstra fan taktınız mı?

Muhtemelen kasanızın hava akışı berbat. @360388 hocamın incelemesindeki değerlerden çok daha fazla.

88 derece gerçekten yüksek bir değer. Kasanız nedir?
Hocam kasa modeliniz nedir?
88 derece gerçekten yüksek. Aynı modelin Super olmayan versiyonu mevcut bende. En fazla 69 derece gördüm. Kasanız nedir ve ekstra fan taktınız mı?
Kasam Powerboost X-59 6xfan var ekstradan eklemedim rezalet bir marka gerçekten başka şansım yoktu kampanyalı modelde sadece bunu seçebiliyordum kasa fanlarından 3 tanesi egzoz görevi görüyor 1 arka 2 üst ve 3 ön olmak üzere konumlandırılmış. Eğer sorunun nerede olduğunu tespit edebilmeme yardımcı olabilirseniz ona göre bir seçenekle düzeltmeye çalışacağım ekran kartı mı sorunlu, fanlar mı yoksa kasa mı neyi değiştirmem lazım tam olarak çözemedim.

Kasa kapalı kutu. Yan kapağı açıp deneyebilir misiniz?

Emin olun sıcaklık tozdan çok daha fazla zarar verir. İsterseniz öyle kullanabilirsiniz. Kullanmasanız bile yan kapağı açıp deneyebilir misiniz?
7-8 derece fark etti 77 den 69'a kadar düştü GTA 5 Ultrada ve garip bir şekilde FPS arttı 90'dan 120'lere çıktı. Eski değerlerimdi bu aslında son zamanlarda nedense 90 civarlarına düşmüştü eskiden 80c üstü olmasına rağmen 140 veriyordu filan R6'da yaptığım benchmarkta da 20 fps civarı daha düşük alıyorum ayarlar aynı
Emin olun sıcaklık tozdan çok daha fazla zarar verir. İsterseniz öyle kullanabilirsiniz. Kullanmasanız bile yan kapağı açıp deneyebilir misiniz?
kasa'nın camını açıp geri taktıntan sonra coil whine tarzımsı bir ses oluşmaya başladı kasanın en üst fanlarından birinde? bunun nedeni nedir şuan geri kapadım hala devam ediyor oyunun benchmarkını kapayınca filan duruyor çok yüksek değil fakat kulağa geliyor.
Konuyu canlandırabilir misiniz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…