MSI 2070S'i 5000 TL'ye satın almakla hata mı ettim?

Hocam o anlık bir indirimdi. 500 TL ucuza aynı soğutmaya sahip bir kart almak isterdim. Fakat çok hızlı tükenmiş. Zaten kartı aldıktan sonra haberim oldu.
Anladım. Aldığınız ekran kartının fiyatının düştüğünü görürseniz üzülürsünüz. Bence en iyisi hiç fiyatlara bakmayın. 2070S keyfini çıkarın.

3070 Gaming Pro OC'yi 7000 TL hatta sistem topluyorsanız N11 kuponlarıyla 6000 TL'ye getirebiliyordunuz. Yok o fiyatlara çıkamam diyorsanız hata etmemişsiniz ama ona da bütçeniz yetiyorduysa o zaman bence hata etmişsiniz.

Bir de hocam 1080P'de imkanı yok 3070 kullanılmaz o işlemciyle yani çok büyük bir hata da yapmamışsınız.
Yok hocam. 5000 TL'ye çıkmak için bile zorlandım.

O zaman en fazla 2080S falan kovalayabilirdiniz ama onları da o fiyata bulmak zor. Hata yapmamışsınız gibi duruyor.

Eğer korona aşısı başarılı olursa, Merkez Bankası 19 Kasım’da 600 Baz puanlık artış yaparsa ve sürekli faiz enflasyon’un sebebidir gibi saçma sapan açıklamalar yapılmazsa kısa vadede 30xx serisi kartların fiyata düşeceğinden pişman olabilirsin. He bu dediklerim olur mu ? Bilmem belki de olur.

ROG ile arasında fark olmaz o konuda sıkıntı yok. Fakat 3000 serisi kartların stoğu artarsa bu kartlar daha fazla indirime girer. Almışsınız keyfini çıkartın kafanız bulanmasın.

Hocam bende çıktığı gün 7300tl'ye 3070 aldım, şu an 7000 tl oldu. Doların düşeceğini kimse beklemiyordu bence kafaya takmayın, taktıkça moraliniz bozulur kendimden biliyorum Aldığınızın keyfini çıkarın.. Yani bir tek biz sistem toplamadık, parça almadık sonuçta dolar 8,3 iken Koskoca şirketler ne yatırımlar yapıyor trilyon zarara giriyor biz şurda 300tl 500tl girmişiz çok mu napalım yani canımız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…