MSI 2080 Ti X Trio ilk açılışta sistem donanımı görmüyor

fuatxx59

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda videoda sorunu belirttiğim gibi bilgisayarımı ilk açarken, monitöre görüntü gelmiyor. Resetliyorum, monitöre görüntü geliyor fakat ekranda yeşil dalgalı çizgiler oluşuyor ve aygıt yöneticisinden baktığımda sistem ekran kartını görmüyor. Aradan 5-10 dk süre geçtikten sonra tekrar resetliyorum bilgisayarı, bu sefer sorunsuz şekilde açılıyor ve sistem ekran kartını görüyor. Teknik servise gönderdim, ekran kartını testlerini yapmışlar. Bugün geldi elime, BIOS'unu güncellemişler ekran kartının. Fakat sorun hala devam ediyor.
Sizce bu sorun neden kaynaklıdır?
Teşekkür ediyorum şimdiden yardımınız için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını başka bir bilgisayarda denemen daha iyi olacaktır, onboard çalıştırdığında bir sorun olmuyorsa ekran kartında sorun olma ihtimalini arttırır bu durum. Diğer görüntü portlarını denedin mi?

Evet ilk açılışta bütün portları test ettim yine aynı. MSI teknik servise gönderdim BIOS güncelleyip, gerekli testleri yapıp gönderdiler tekrar. Şimdi ise tekrar söktüm az önce kargoladım tekrardan eğer ekran kartından bir şey bulamazlarsa bu sefer kasayı komple göndericem başka çarem yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı