MSI 23.8" G2412 vs GIGABYTE 23.8" G24F-2 vs TUF GAMING 23.8 VG249Q1R

KayraRW

Hectopat
Daha fazla  

Bu 3 monitör arasında kaldım. Sizin öneriniz nedir bundan önce AOC 24G2U 144 Hz kullanıyordum 1 hafta öncesinde durduk yere panelde sıkıntı çıktı ve yeni monitör almak zorundayım. Bu monitörler arasında Gigabyte daha yakındım fakat ışık sızmasının fazla olduğunu söyleyenler vardı.
Son zamanlarda da ölü piksel çıkan sayısı artmış o yüzden tereddüt ettim. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Asus tercih etmeyin, pahalı. Gigabyte ile MSI alınabilir. Eğer yükseklik ayarına ihtiyacınız varsa Gigabyte tercih edin. Yükseklik ayarına ihtiyacınız yoksa MSI tercih edin.

ASUS tercih etmeyin, pahalı. Gigabyte ile MSI alınabilir. Eğer yükseklik ayarına ihtiyacınız varsa Gigabyte tercih edin. Yükseklik ayarına ihtiyacınız yoksa MSI tercih edin.

Bugün İtopya'ya gideceğim büyük ihtimalle Gigabyte alacağım bir sorun çıkarsa da değişim yapılır büyük ihtimalle şansımı deneyeceğim öneriniz için teşekkür ederim.

Bugün İtopya'ya gideceğim büyük ihtimalle Gigabyte alacağım bir sorun çıkarsa da değişim yapılır büyük ihtimalle şansımı deneyeceğim öneriniz için teşekkür ederim.
monitörü aldın mı bir sıkıntı çıktımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…