MSI 23.8" G2412F vs ASUS TUF Gaming VG249Q3R

RadameL

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 senedir emektar 75Hz bir monitör kullanıyorum. Bileşenleri değiştirmeye başladım. Hazır bilgisayarı daha iyi bir hale getiriyorken bari monitörü de değiştireyim dedim ancak hem çok anladığım bir mevzu değil hem de araştırdığım her modelin bir şekilde kötü yorumu çıkıyor. Kafam bu kadar karışmışken size danışmak istiyorum. 5000 TL civarında alınabilecek en iyi monitör hangisidir? Önceliğim minimum 165Hz olması ve peşin fiyatına taksit yapılıyor olması. Aklımda bu modeller var;

MSI 23.8" G2412F
ASUS TUF Gaming VG249Q3R

Önerilerinizi bekiyorum, ayrıca dediğim gibi monitörler hakkında pek bir bilgim yok. Özellik farklarını yazacaksanız açıklayarak yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
G2412 var. F ile arasında ne fark var bilmiyorum ama kullandığım modelde ölü piksel sorunu çok oluyormuş ki sıfır aldığımda bende de çıkmıştı, güç bela değiştirttim.

Ayrıca ışık sızması da fazla bence. Daha önceki kullandığım aoc marka ıps monitörde msi kadar ışık sızması olmuyordu.

Harici dümdüz alet. Ayaklar çok geniş. Oyuncu monitörü demeye 1000 şahit lazım.

Alırken yanında yukarı aşağı inebilen ve standı fazla yer kaplamayan gigabyte marka vardı, keşke onu alsaydım dedim.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı