MSI 27" G274QPFQD ışık sızması IPS glow mu?

Playkaan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni alıp bir deneme yaptım sonuç karanlıkta bu sizce normal mi yoksa iade mi edeyim?

Dosya Ekleri

• IMG_1737.jpeg
    IMG_1737.jpeg
    23,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ışık sızması yok gibi görünüyor. IPS glow ise kamera ile anlaşılmıyor, çıplak göz ile bakmak lazım. Bana göre sıkıntı yok gibi görünüyor.

Kenarlardan ve köşelerden görüldüğü gibi ışık sızması var. Ayrıca bayağı bir bleeding var
Hocam zaten aynı şey bleeding ve sızma. UPS panellere göre normal zaten bence yok gibi bir şey. Yok olması muhtemel değil zaten yok gibi diyorum o nedenle. Genele bakınca glow denen bulutlanma ise normal görünüyor çünkü kamera bu tarz görselleri düzeltme eğilimindedir. Bu nedenle telefon kamerası ile anlaşılması çok zor ya da imkansız. Çıplak gözle bakmak gerek.
IMG_20231116_110733.jpg

İşaretlediğim yerlerde karnlık ortamda gözle rahatsız edici bir durum yoksa sıkıntı yoktur zaten ışık sızması oluyor mutlaka fabrika çıkışında çok şanslı olmanız lazım. Bence iadeyi gerektirecek durum yok.
Aşağıya geçen sene aldığım monitör incelemesini bırakıyorum kendiniz karar verin. Ben %100 parlaklıkta bile içerik tüketimi veya oyun oynarken rahatsız olmuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı