MSI 3080 Ti Gaming X Trio CS 2'de 80 derece oluyor

mrtnyc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 3070'ten bu karta geçtim. Ultra Starfield oynarken 60-70 gören kart düşük ayar CS 2'de 79'da kalıyor ve kasamın camı muazzam ısınmış durumda. Bu kart için bu normal bir durum mudur? Ultra 2K Cyberpunk 75, Spider-Man'de 70 derecede kalıyor.

Tech-Z'ye göre max sıcaklık 80.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU temperature.

SS alamıyorum, oyunu aşağı alınca sıcaklık birden 60'lara düşüyor

GPU'yu zorlayan bir ayarı kapattım oyun içinde. Fan hızı %45-50 arası. Sıcaklık 73-78 arası.

tech z log kaydının bir kısmını bıraktım.
Ekran görüntüsü 2023-11-01 004015.png

Kasayı toplayan arkadaşım üstteki radyatör fanlarını dıştan-içe doğru konumlandırmış. Onların da egzoz şeklinde bağlandığını öğrendim. Bu konumlandırma ekran kartını ısıtıyor olabilir mi? Yani radyatör fanlarını egzoz şeklinde konumlandırırsam ekran kartı sıcaklığına da bir faydası olur mu?

Son düzenleme:
Merhabalar, biraz zaman geçmiş konunun üstünden lakin aynı sorunu bende yaşıyorum. Bende Ventus 3X var ve sırf bu sebeple termal pedler dahil tüm bakımlarını yaptım. Termal ped ve macun değişmeden önce 80'lere kadar çıkıyor ve orada kalıyordu. Değişimden sonra 74'de kalıyor. Ama testlerde problem olmuyor. Bir çözüme ulaştınız mı?

Merhaba. Ben padleri değiştirmedim henüz ancak PUBG'de de 79 derecede sabit kalıyor. Kuşadası havasını da düşününce yazın ne yapacağımı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı