MSI 31.5" Optix AG321CQR vs. Aryond 32" Gaming Monitor

Merhabalar, yeni bir monitör almayı düşünüyorum ama ikisi arasında kararsız kaldım. 32" 2K çözünürlükte 165Hz 1ms bir monitör bakıyorum, arasındaki farkları söyleyebilir misiniz siz hangisini tercih ederdiniz?

Monster ghosting sorunlu hocam direkt eleyin. 165 Hz yenilemenin tadı tuzu kalmaz o zaman.

Şu kadarını söyleyebilirim tanınmış bir marka dururken riske girmek ne kadar doğru olabilir bence MSI uygulamaları malzeme kalitesi programları kullanım kolaylığı. Teknik destek kısmı.

İkisi arasından tabii ki MSI.

Hocam ikisini de almazdım evet belki tasarımı hoş kavisli falan 165Hz falan ama bunlar sizi yanıltmasın sonra pişman olmayın diye bence şu özelliklerde monitörlere bakın.

IPS panel
2K - 27-32 inç.
144Hz 1ms.

Sebebi: VA panel kesinlikle önermiyorum ghosting sorunuyla uğraşırsınız.

144Hz ile 165Hz arasında gözle görülür büyük bir fark olmadığı için 144 tercih edilmeli kendi gözlerimde denedim gördüm.

Bu kadar gerisi size kalmış...

Hocam ikisini de almazdım evet belki tasarımı hoş kavisli falan 165Hz falan ama bunlar sizi yanıltmasın sonra pişman olmayın diye bence şu özelliklerde monitörlere bakın.

IPS panel
2K - 27-32 inç.
144Hz 1ms.

144Hz ile 165Hz arasında gözle görülür büyük bir fark olmadığı için 144 tercih edilmeli kendi gözlerimde denedim gördüm.

2K 144Hz VA aldım, mesajına imzamı atarım. IPS harici alınmaz. Satıp 4K HDR10 IPS almayı düşünüyorum.

IPS panel
2K - 27-32 inç.
144Hz 1ms.

2K 144Hz VA aldım, mesajına imzamı atarım. IPS harici alınmaz. Satıp 4K HDR10 IPS almayı düşünüyorum.
Öncelikle teşekkür ederim . bende hali hazırda 165hz var zaten ve rekabetçi oyun oynuyorum ama laptopun direkt kendi monitöründen oynuyorum yeni ve büyük bir monitöre geçiş yapmak istiyorum bu yüzden 165hz baya önemli çok alıştım. Hem dediğim özelliklerde hem de IPS ekran olacak şekilde monitör öneriniz var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı