MSI 970 anakarta 700TL'ye RAM ve işlemci tavsiyesi

Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Ekte gönderdiğim gibi bir sistemim var yeni topladığım, ama gördüğünüz gibi işlemci ve RAM'i oldukça yetersiz (İnternette dolaşırken/oyun oynarken oldukça kasıyor). Bu nedenle bilgisayarıma 4 GB RAM ve daha kaliteli bir işlemci almaya karar verdim. Anakartım MSI Gaming 970. Bu sisteme önerebileceğiniz bir işlemci var mıdır acaba? Bütçem en fazla 700 TL civarında. Bir adet 4 GB'lık RAM, yeni bir işlemci ve bütçe yeterse bir adet de SSD alacağım. SSD çok üçüncü planda, olmasa da olur.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı ve ekran kartını değiştiremiyorum maalesef, alınacak olan işlemci ve RAM bu sisteme entegre edilecek. DDR4 alıp onun üzerine birşeyler kurmak daha mantıklı tabii ama şuan şartlar gereği olamıyor. Belki SSD almayıp işlemci + 8 yerine 16 GB DDR3 RAM yapsam, 8 GB DDR4 RAM performansı verirmi acaba?

Bu sistemi dizme yolunda size kim akıl vermişse ben onun aklını... Eğer siz dizmişseniz keşke dizmeden önce haber verseydiniz biz yardımcı olabilirdik.
Ya işin açıkcası bu sisteme para vermedim, bir tanıdık vardı ve o elinde olan iki yeni paryı eski bir kasaya koyma şeklinde toplayıp teslim etti, bende şimdi bu sistemden çıkarabileceğim en iyi performansı çıkarmak istiyorum işelmci ve RAM'i yükselterek. Yoksa şuan PC için 700 TL den fazla para ödemeyi ekonomik olarak kaldıramam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı