C Cems90 Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:03 #1 RAM 8 İşlemci Ryzen 5 4500 MSI A320M a Pro anakartım var RX7600 geçmek istiyorum. Anakartla uyumsuzluk sorunu olur mu bunu merak ediyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 13:10
MSI A320M a Pro anakartım var RX7600 geçmek istiyorum. Anakartla uyumsuzluk sorunu olur mu bunu merak ediyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:54 #2 Cems90 dedi: MSI A320M a Pro anakartım var RX7600 geçmek istiyorum. Anakartla uyumsuzluk sorunu olur mu bunu merak ediyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok küçük performans kayıpları olabilir onun dışında uyumludur (anakartınız PCI 3.0 ekran kartınızın ise PCI 4.0 bunlar geriye dönük uyumludur)
Cems90 dedi: MSI A320M a Pro anakartım var RX7600 geçmek istiyorum. Anakartla uyumsuzluk sorunu olur mu bunu merak ediyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam çok küçük performans kayıpları olabilir onun dışında uyumludur (anakartınız PCI 3.0 ekran kartınızın ise PCI 4.0 bunlar geriye dönük uyumludur)
C Cems90 Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:55 #3 Mehmet Akif12 dedi: Hocam çok küçük performans kayıpları olabilir onun dışında uyumludur (anakartınız PCI 3.0 ekran kartınızın ise PCI 4.0 bunlar geriye dönük uyumludur) Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Mehmet Akif12 dedi: Hocam çok küçük performans kayıpları olabilir onun dışında uyumludur (anakartınız PCI 3.0 ekran kartınızın ise PCI 4.0 bunlar geriye dönük uyumludur) Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:56 #4 Cems90 dedi: Yani herhangi bir sıkıntı çıkarmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkarmaz hocam
C Cems90 Yoctopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 13:57 #5 Mehmet Akif12 dedi: Çıkarmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam.
Mehmet Akif12 dedi: Çıkarmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam.