MSI A320M-A Pro ve R3 1200 uyumlu mu?

Sahibinden üzerinde Param Güvende'yle alırsanız o fiyata yani 1K civarına denk gelir hocam. Ekran kartı kullanacağınız için R3 yerine R5 tercih edin daha mantıklı olacaktır.

Vallahi ben tek dolaptan buldum. Sahibinden'de yazdım ama bulamadım. Peki sizce o R3 1200'ü iade edeyim mi? Veya test edip satayım güzel fiyat gibi.

Vallahi ben tek dolaptan buldum. Sahibinden'de yazdım ama bulamadım. Peki sizce o R3 1200'ü iade edeyim mi? Veya test edip satayım güzel fiyat gibi.

Hocam, iadeye gerek yok, fiyat iyi. Bir denersin istediğin oyunlarda, beğenmezsen performansı satarsın, belki de hızlı test edersin, iade edersin. Hiç olmazsa takasa girersin, az daha ekleyip başka alırsın, sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iadeye gerek yok fiyat iyi bir denersin istediğin oyunlarda beğenmezsen performansı satarsın belki de hızlı test edersin iade edersin hiç olmazsa takasa girersin az daha ekleyip başka alırsın sana kalmış.
R5 1600X buldum baya ucuza ama kutuda çince harfler var foto koydum güveneyim mi sence? Gardrops uygulamasindan

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250630_014043_Gardrops.jpg
    Screenshot_20250630_014043_Gardrops.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 18

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı