Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.888 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 12 Şubat 2023 #1 H81 anakart, i5 4.nesil DDR3 tabanlı, GTX 1650 ekran kartlı sistem için az önce MSI A320M Ryzen 5 5500 işlemci ve 16 GB RAM bileşenleri aldım ama tabii kullanabilmem için BIOS Update gerekecek. Servis point'e mi kargolayayım direkt? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2023
H81 anakart, i5 4.nesil DDR3 tabanlı, GTX 1650 ekran kartlı sistem için az önce MSI A320M Ryzen 5 5500 işlemci ve 16 GB RAM bileşenleri aldım ama tabii kullanabilmem için BIOS Update gerekecek. Servis point'e mi kargolayayım direkt?
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 12 Şubat 2023 #2 Elinizde eski nesil bir Ryzen yoksa başka çare yok gibi.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.043 Makaleler 63 Çözümler 171 12 Şubat 2023 #3 Aldığın yere BIOS Update yaptır.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 Kendin güncelleyebilirsin ready bir işlemci takıp.
Yiğit Ali karagöz Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #5 Gerekmez ben kendim hallettim. Yiğit Ali karagöz dedi: Gerekmez ben kendim hallettim. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu göndermen gerekmez benim eski işlemci r3 1200'dü güncelleyip takmıştım
Gerekmez ben kendim hallettim. Yiğit Ali karagöz dedi: Gerekmez ben kendim hallettim. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu göndermen gerekmez benim eski işlemci r3 1200'dü güncelleyip takmıştım
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.888 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 12 Şubat 2023 #6 sens4k dedi: Elinizde eski nesil bir Ryzen yoksa başka çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara mı götürsem direkt? Servis Point'e kargola onlar kargolasın falan uzun gibi. tristessehivernale dedi: Aldığın yere BIOS Update yaptır. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan aldım az önce ama BIOS update konusunda yardımcı olmadılar. Yigithan Yildirim dedi: Kendin güncelleyebilirsin ready bir işlemci takıp. Genişletmek için tıkla... Maalesef elimde eski bir Ryzen işlemci yok. Ayrıca ilk defa AMD'ye geçiş yapacağım. Yiğit Ali karagöz dedi: Gerekmez ben kendim hallettim. Daha doğrusu göndermen gerekmez benim eski işlemci r3 1200'dü güncelleyip takmıştım Genişletmek için tıkla... Bende eski bir işlemci yok maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2023
sens4k dedi: Elinizde eski nesil bir Ryzen yoksa başka çare yok gibi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılara mı götürsem direkt? Servis Point'e kargola onlar kargolasın falan uzun gibi. tristessehivernale dedi: Aldığın yere BIOS Update yaptır. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan aldım az önce ama BIOS update konusunda yardımcı olmadılar. Yigithan Yildirim dedi: Kendin güncelleyebilirsin ready bir işlemci takıp. Genişletmek için tıkla... Maalesef elimde eski bir Ryzen işlemci yok. Ayrıca ilk defa AMD'ye geçiş yapacağım. Yiğit Ali karagöz dedi: Gerekmez ben kendim hallettim. Daha doğrusu göndermen gerekmez benim eski işlemci r3 1200'dü güncelleyip takmıştım Genişletmek için tıkla... Bende eski bir işlemci yok maalesef.
Yiğit Ali karagöz Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #7 Matrixxx7 dedi: Bilgisayarcılara mı götürsem direkt? Servis Point'e kargola onlar kargolasın falan uzun gibi. Vatan'dan aldım az önce ama BIOS update konusunda yardımcı olmadılar. Maalesef elimde eski bir Ryzen işlemci yok. Ayrıca ilk defa AMD'ye geçiş yapacağım. Bende eski bir işlemci yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Madem öyle bir bilene götür kurcalama.
Matrixxx7 dedi: Bilgisayarcılara mı götürsem direkt? Servis Point'e kargola onlar kargolasın falan uzun gibi. Vatan'dan aldım az önce ama BIOS update konusunda yardımcı olmadılar. Maalesef elimde eski bir Ryzen işlemci yok. Ayrıca ilk defa AMD'ye geçiş yapacağım. Bende eski bir işlemci yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Madem öyle bir bilene götür kurcalama.