MSI A320M Pro anakarttan BIOSTAR A320MH anakarta geçiş mantıklı mıdır?

Ali64

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar, MSI A320M Pro VH Plus anakart 325 TL satıp 240 TL BIOSTAR A320MH alacağım OC ile işim yok ilerde işlemcide değiştirmem sizce mantıklı mı? MSI BIOS güncel olmadığı için satıyorum.

Gereksiz bir manevra olacaktır. Çalışan sistemi kurcalamamakta fayda var. Alacağınız ana kartta belki de bilmediğiniz bir problem vardır ve elinizdeki karttan olmakla kalabilirsiniz.

Gereksiz bir manevra olacaktır. Çalışan sistemi kurcalamamakta fayda var. Alacağınız ana kartta belki de bilmediğiniz bir problem vardır ve elinizdeki karttan olmakla kalabilirsiniz.
Kartı elden alıcam şu an kartı satıp Biostar alırsam karım 70 TL olucak. MSİ BİOS güncellemesi 30 TL.

Mantıklı bir hareket olmaz. Eğer illa başka bir anakart alacacağım diyorsan en az B450 yonga setine sahip bir anakart almalısın.

Aslında 2100 TL bütçe ile R5 1600 RX 570 Sistem diZeçeğim için böyle yapıyorum yinede kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…