MSI A320M Pro VD-Plus anakart BIOS güncelleme problemi

Kadir Çırak

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bu anakartta BIOS güncelleyemiyorum. MSI'ın sitesinden bütün BIOS dosyalarını tek tek indirip denedim fakat USB'nin içinde ki BIOS güncelleme dosyasını görmüyor M-Flash menüsünde. USB'yi her yerden görüyor ama güncelleme dosyasını görmüyor. Ne yaptıysam problemi çözemedim. Anakartın BIOS'u 2017 yılında kaldı. Bazı oyunlara girdiğimde PC kendini yeniden başlatıyor. Bilen yardımcı olabilir mi?

İlk önce USB belleği biçimlendirin. MSI M-Flash Fat32 yada NTFS iksini de destekliyor. Aşağıdaki videoyu izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB'yi kasanın arkasındaki girişe tak ve USB'yi NTFS formatında biçimlendir. Öyle dene. BIOS'tan görmesi gerekiyor bu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediklerinin hepsini zaten uygulamıştım. XMP yok.

USB hem FAT32 hem de NTFS formatında biçimlendirip denedim o da olmuyor.

USB'yi kasanın arkasındaki girişe tak ve USB'yi NTFS formatında biçimlendir. Öyle dene. BIOS'tan görmesi gerekiyor bu şekilde.

Bilgisayar USB'yi görüyor zaten sorun şu; M-Flash menüsünde USB'nin içinde ki BIOS güncelleme dosyasını görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…