MSI A520M-A Pro anakartta Wake-on-LAN ayarı yok

SweCra

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston CL16 3200MHz 1x16 GB
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Anakartı ilk aldığımda Wake-on-LAN diye ayar görmüştüm. Tabii haliyele umurumda olmadı. Sonrası da telefondan açma diye bir şey gördüm Wake-on-LAN'ı aktif etmemiz gerekiyormuş fakat ben sistemi kurduktan sonra BIOS güncellemesi yaptım şimdi de BIOS'a girdiğimde Wake-on-LAN ayarını göremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı ilk aldığımda Wake-on-LAN diye ayar görmüştüm. Tabii haliyele umurumda olmadı. Sonrası da telefondan açma diye bir şey gördüm Wake-on-LAN'ı aktif etmemiz gerekiyormuş fakat ben sistemi kurduktan sonra BIOS güncellemesi yaptım şimdi de BIOS'a girdiğimde Wake-on-LAN ayarını göremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hocam ismini değiştirmişler sanırsam.
BIOS'a girince "Settings/Advanced/Wake UP Event" kısmına girin ve "Resume By PCI-E Device'ı = Enable" yapın.

Sağda yazan bilgi kutucuğuna göre Entegre LAN ve PCI-e için bir ayar.

Hocam ismini değiştirmişler sanırsam.
BIOS'a girince "Settings/Advanced/Wake UP Event" kısmına girin ve "Resume By PCI-E Device'ı = Enable" yapın.

Sağda yazan bilgi kutucuğuna göre Entegre LAN ve PCI-e için bir ayar.
Tamamdır hocam onu yaptım fakat bu uygulamada sonu 108 ile biten aygıt çıkmıyor onun hakkında bilgin varmıdır

Tamamdır hocam onu yaptım fakat bu uygulamada sonu 108 ile biten aygıt çıkmıyor onun hakkında bilgin varmıdır
Onun hakkında bir bilgim yok hocam. Sadece aradığınız ayarı kendi MSI kartımdan kontrol ettim ve en alakalı bunu buldum. Aynı zamanda bir tane daha BIOS ayarı vardı, onuda kontrol edebilirsiniz. Integrated veya PCI kısmında olması lazımdı.

Yeni konular

Geri
Yukarı