MSI A68HM sisteme RAM önerisi

beyzbolcu762

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle PC hakkında aşırı derecede bilgim yok ama yinede bir PC toplamaya girişmiş bulunuyorum. Yapmaya çalıştıgım sistem de biraz aksaklıklara o yüzden berbat birde ekran kartı kullanıyorum. Driver'ını bile bulamadım RAM'mimi DDR3 seçmeme rağmen anakartım okumadı ve ekrana görüntü gelmedi şu an iyi bir sistemde berbat bir RAM'a para vererek 2 GB RAM ile sürünüyorum.
Arkadaşlar bu seçeceğim RAM'de bu uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Alıp denediğim RAM:
4gb Kingston Ddr3 1333mhz Desktop Pc Amd Ram - n11.com

Param olmadığı için mecburen bunu alıyorum :D

Ama şu an almak istediğim.
DDR3 4GB PC 2133 CL11 Kingston HyperX Savage

Bir RAM seçerken uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım ?
images.jpg

Yardım edebilicek biri yokmuu ?

Acil yardım Edermisiniz bilen varsa acil ram alıcam

Yardım edennn kimse yokkmuu yaa koca sitedeee ???

Son düzenleme:
OEM nedir ?

bide benim evde 1 GB RAM de var oda çalıştırmadı
normalde aldığım tüm RAM leri desteklermi ?

OEM yurtdışı ürünler tarzı bir şey. Tavsiye etmem.

Kingston, Crucial, Team, Gskill, Corsair gibi markalara yönelin.

Anakartınızın sitesinde DDR3 ve 1333/1600/1866/2133 (O.C) MHz olan RAM'leri destekler diyor.

Attığınız Linkte Kingston yazıyor :/

Sanki öyle yazmıyordu.

Satın aldığınız RAM'in markası ne idi ?
Fotoğrafını çekebilir misiniz ?

İşlemciniz ne bu arada ?

OEM yurtdışı ürünler tarzı bir şey. Tavsiye etmem.

Kingston, Crucial, Team, Gskill, Corsair gibi markalara yönelin.

Anakartınızın sitesinde DDR3 ve 1333/1600/1866/2133 (O.C) MHz olan RAM'leri destekler diyor.

Attığınız Linkte Kingston yazıyor :/

Sanki öyle yazmıyordu.

Satın aldığınız RAM'in markası ne idi ?
Fotoğrafını çekebilir misiniz ?

İşlemciniz ne bu arada ?

AMD A6 6400K İşlemcim ilk aldığım ram vardı ilk sorumda ama yinede atim
4gb Kingston Ddr3 1333mhz Desktop Pc Amd Ram - n11.com

aldığım RAM bu ama çalışmadı geri yolladım bende şuankide aynı kingston 2 gb ram ama çalışıyor şuanda ram fazlalığı sorunu yaşıyorum pc %90 larda ram kullanıyor neden bilmiyorum pc çok kasmaya başladı ne yapıcam bilmiyorum

Oem parçalar pazarlarda açıkta kiloyla satılan markasız ürünler gibi oluyor. Oem RAM'de depolarda tozlanmış çalışıp çalışmadığı test edilmeden satılıyordur. Alacağın RAM'in marka ve model kodunun anakartın sitesindekilerle uyuşmasına dikkat etmelisin.

Destek: A68HM-E33 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye

www.netsiparis.com/kingston-4gb-1600mhz-hx316c10f-4-ddr3-cl10-dimm-hyperx-fury-blue-serisi

CORSAIR 4GB Value DDR3 1600MHz CL11 Tek Modül Ram

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı