MSI Afterburner çalışmayan uygulamalarda ne yapılabilir?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, anlatmak istediğim, Microsoft Store'dan indirdiğim oyunlar, CS:GO, Roblox vb. gibi oyunlarda MSI Afterburner çalışmıyor. Bu durumda bir ayar mı yapmam lazım yoksa başka bir program mı kullanmam lazım ve program önerisi verir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, anlatmak istediğim, Microsoft Store'dan indirdiğim oyunlar, CS:GO, Roblox vb. gibi oyunlarda MSI Afterburner çalışmıyor. Bu durumda bir ayar mı yapmam lazım yoksa başka bir program mı kullanmam lazım ve program önerisi verir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

CS:GO MSI Afterburner gibi programları 3.parti yazılımlardan saydığından kullanamıyorsun. Kullanmak istersen Steam'i aç, CS:GO'nun üstüne sağ tıkla ve özellikler de, alt tarafta başlatma seçenekleri yazıyor oraya "-allow_third_party_software" komutunu yaz. Sürekli o komut varken rekabetçiye falan girmeni önermem. Güven faktörünü düşürebilir tam emin değilim.
Buradan daha rahat bir şekilde anlayabilirsin.

Roblox'ta niye oluyor bilmiyorum bazen MSI Afterburner oyunlarda gelmiyor onun için de ya Alt Tab yapıp yeniden oyuna giriyorum ya da oyunu pencere moduna alıp sonra tekrar tam ekran moduna alınca geliyor.

CS:GO MSI Afterburner gibi programları 3.parti yazılımlardan saydığından kullanamıyorsun. Kullanmak istersen Steam'i aç, CS:GO'nun üstüne sağ tıkla ve özellikler de, alt tarafta başlatma seçenekleri yazıyor oraya "-allow_third_party_software" komutunu yaz. Sürekli o komut varken rekabetçiye falan girmeni önermem. Güven faktörünü düşürebilir tam emin değilim.
Buradan daha rahat bir şekilde anlayabilirsin.

Roblox'ta niye oluyor bilmiyorum bazen MSI Afterburner oyunlarda gelmiyor onun için de ya Alt Tab yapıp yeniden oyuna giriyorum ya da oyunu pencere moduna alıp sonra tekrar tam ekran moduna alınca geliyor.
3. Partiden dolayi olduğunu biliyorum. CS'yi çok oynamiyorum sadece ondada aynı olay var diye örnek yazdım. Roblox u Google dan açınca arkada Msi afterburner olunca açmıyordu. Bu yüzden Microsoft Mağazasındakini indirdim onda arkada açık olsa bile çalışmadı. Sonra Google dakini güncellediler. Ama çalışmıyor. Microsoft Store uygulamalarda çalışsa güzel olacak asıl sorunum bu gibi.

@Sakin Dostum sen Rica Ederim yazmışsın ya benim o bana yardım edebilir misin?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı