Çözüldü MSI Afterburner ekran kartı fan ayarı yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirtelli

Hectopat
Daha fazla  
RX550 ekran kartımda fan ayarı yapacağım fakat fanla alakalı hiçbir şey çalışmıyor. Fan da sorun olduğunu düşünmüyorum driver yazılımdan baktığımda sorun yok fakat diğer programlarda hiçbir şey göstermiyor sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
AMD Control panelinden gelişmiş fan ayarlarını denedin mi? Videoyu atıyorum aşağıya bakarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet gelişmiş ayarlara baktım fakat sabit bir hızda tutacak seçenek bulamadım. Hocam önceden böyle bir sorunum yoktu neyden kaynaklı olduğunuda bilmiyorum işin garip tarafı ise diğer info uygulamalarından baktığımda ekran kartıyla alakalı bir şey gözükmüyor.

Sorunu Driver sürümünü düşürerek çözdüm. Eskisi gibi sorunsuz çalışıyor. AMD'nin sürücülerinden çekmediğimiz kalmadı :D
AMD control panelinden gelişmiş fan ayarlarını denedin mi? Videoyu atıyorum aşağıya bakarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMD Control panelinden gelişmiş fan ayarlarını denedin mi? Videoyu atıyorum aşağıya bakarsın.

Evet gelişmiş ayarlara baktım fakat sabit bir hızda tutacak seçenek bulamadım. Hocam önceden böyle bir sorunum yoktu neyden kaynaklı olduğunuda bilmiyorum işin garip tarafı ise diğer info uygulamalarından baktığımda ekran kartıyla alakalı bir şey gözükmüyor.

Sorunu Driver sürümünü düşürerek çözdüm. Eskisi gibi sorunsuz çalışıyor. AMD'nin sürücülerinden çekmediğimiz kalmadı :D

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı