MSI Afterburner ekran kartını görmüyor

Ayarlardan enable Low -level IO Driver seçeneğini işaretle veya kaldır da dene. Bir de Valorant yüklü mü?
Valorant yüklü ?
Ayarlardan enable Low -level IO Driver seçeneğini işaretle veya kaldır da dene. Bir de Valorant yüklü mü?
bir de önceden altta vanguard gözükmüyorken geçen gün farkettim gözüküyor ondan kaynak lı mı ?

Valorant yüklü?

Bende de aynı problem oldu. Birkaç yerde daha gördüm Valorant'ın anti hile programı yüzünden çalışmıyormuş silince düzeliyormuş. Deneyebilirsin ben ayarlardan yapınca düzeldi. Fakat şimdi CPU'yu görmüyor. Sırf bu program için oyunu silmek istemedim açıkçası.

Bende de aynı problem oldu. Birkaç yerde daha gördüm Valorant'ın anti hile programı yüzünden çalışmıyormuş silince düzeliyormuş. Deneyebilirsin ben ayarlardan yapınca düzeldi. Fakat şimdi CPU'yu görmüyor. Sırf bu program için oyunu silmek istemedim açıkçası.
Haklısın
Eyvallah sağol bilgi için .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı