Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar oyunda ekran kartı fan hızını göremiyorum, izleme kısmında fan hızını bulamadım.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 13 Ağustos 2020 #2 Cihaz laptop mu? Laptop ise bu tarz ayarlara erişimi üretici engellemiştir, bu konuda bir şey yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Cihaz laptop mu? Laptop ise bu tarz ayarlara erişimi üretici engellemiştir, bu konuda bir şey yapamazsınız.
KS KS Kont Unerlich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Yer Belgeler Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #3 kt2 dedi: Cihaz laptop mu? Laptop ise bu tarz ayarlara erişimi üretici engellemiştir, bu konuda bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlamak istemiyorum zaten sadece oyun oynarken fan hızını ekranda görmek istiyorum. Artı 0 Eksi
kt2 dedi: Cihaz laptop mu? Laptop ise bu tarz ayarlara erişimi üretici engellemiştir, bu konuda bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlamak istemiyorum zaten sadece oyun oynarken fan hızını ekranda görmek istiyorum.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 13 Ağustos 2020 #4 Kont Unerlich dedi: Hocam ayarlamak istemiyorum zaten sadece oyun oynarken fan hızını ekranda görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... OSD ayarlarında fan hızını gösteren ayarı açmanız gerekiyor, tabii büyük ihtimalle yine bu bilgiye erişemeyeceksiniz. Listeyi iyice kontrol edin, eğer fan hızıyla ilgili bir şey belirtilmemişse yapabileceğiniz pek bir şey yok. Artı 0 Eksi
Kont Unerlich dedi: Hocam ayarlamak istemiyorum zaten sadece oyun oynarken fan hızını ekranda görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... OSD ayarlarında fan hızını gösteren ayarı açmanız gerekiyor, tabii büyük ihtimalle yine bu bilgiye erişemeyeceksiniz. Listeyi iyice kontrol edin, eğer fan hızıyla ilgili bir şey belirtilmemişse yapabileceğiniz pek bir şey yok.