MSI Afterburner ''grafik donanımına erişim engellendi'' hatası

kırıkkompozit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben laptopumu yeni aldım ve performansından pek memnun değildim. RAM düşüktü biraz onun dışında iyiydi. Overclock yapayım dedim ama yapmaya çalışırken uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi diyor ve mavi ekran alıyordum. Birkaç kez silip yükleyerek falan denedim fakat olmadı. Bu arada laptop HP. Vatan'dan aldık. Yaklaşık 6 ay önce falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu laptopta OC kapalı olur genellikle Gaming laptoplarda açık olur anladığım kadarıyla Gaming laptop sahibi değilsiniz. Laptoplarda OC yapmak sağlıklı olmaz.

Çoğu laptopta OC kapalı olur genellikle Gaming laptoplarda açık olur anladığım kadarıyla Gaming laptop sahibi değilsiniz. Laptoplarda OC yapmak sağlıklı olmaz.

Kanka soğutucu kullanıyorum hava soğutma falan gayet iyi CS ortada 2saat oynayınca sıcaklık Max 60 falan oluyor.
MSI Afterburner, dizüstü sistemlerde çalışmaz, GPU'ya müdahale edemez.

Önerdiğiniz başka bir program var mı?

Kanka soğutucu kullanıyorum hava soğutma falan gayet iyi CS ortada 2saat oynayınca sıcaklık Max 60 falan oluyor.

Önerdiğiniz başka bir program var mı?

Neden OC yapmak istiyorsunuz ki FPS artışı için yapmak istiyorsanız çok büyük bir etkisi olmaz ekran kartının ömrünü kısaltabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı