MSI Afterburner ile daha çok overclock yapmak

Daha fazla  
Dostlar ben MSI Afterburner ile ekran kartına overclock yapıyorum. Oradaki bütün ayarları sona çekiyorum ama yetersiz geliyor benim için daha fazla overclock yapma imkanım var mı? Bu arada fan hızını en yükseğe alınca da en düşüğe alınca da ısısı değişmiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201220_161103.jpg
    IMG_20201220_161103.jpg
    209,2 KB · Görüntüleme: 67
Dostlar ben MSI Afterburner ile ekran kartına overclock yapıyorum. Oradaki bütün ayarları sona çekiyorum ama yetersiz geliyor benim için daha fazla overclock yapma imkanım var mı? Bu arada fan hızını en yükseğe alınca da en düşüğe alınca da ısısı değişmiyor.
Demek ki en fazla bu kadar yükselebiliyor.
Profil fotoğrafınızda ki şahıs kim?

MSI Afterburner'ın ayarlarında limiti genişletebiliyorsunuz. Resmi limitin üstüne çıkabiliyorsunuz yani yanlış bilmiyorsam. Ama sona çekmeyin o ayarları öyle. Sorun yaşarsınız. Doğru değil yaptığınız.
Çok serin çalışıyor ama sorun olmaz bence.
Demek ki en fazla bu kadar yükselebiliyor.
Profil fotoğrafınızda ki şahıs kim?
Ernesto Che Guevara
İmkanın var üstte anlatılmış, daha fazla overclock yapma ekran kartı yanabilir Allah korusun.

Ben de aile evinde kalıyorum aileye yük olmamak için bu ekran kartıyla geçinmeye çalışıyorum ondan overclock yapmak istedim.

Çok serin çalışıyor ama sorun olmaz bence.

Ernesto Che Guevara

Ben de aile evinde kalıyorum aileye yük olmamak için bu ekran kartıyla geçinmeye çalışıyorum ondan overclock yapmak istedim.
Kimi destekleyeceğinizi şaşırmışsınız. Gerilla'ya hizmet eden birinin fotoğrafını pp yapmak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı