C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #1 MSI Afterburner olmadan fan hızı ayarlayabilir miyim? @Can 36 herhangi bir uygulama ile ayarlamak istıom Son düzenleme: 7 Ocak 2022
MSI Afterburner olmadan fan hızı ayarlayabilir miyim? @Can 36 herhangi bir uygulama ile ayarlamak istıom
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Ocak 2022 #2 Laptopsa yapamazsın üreticinin kendi uygulaması haricinde. Regedit'ten müdahaleyle yapabilirsin o da sağlıksız. Ayrıca sistem bilgilerin nedir? Artı 0 Eksi
Laptopsa yapamazsın üreticinin kendi uygulaması haricinde. Regedit'ten müdahaleyle yapabilirsin o da sağlıksız. Ayrıca sistem bilgilerin nedir?
bozkusburak Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #3 Ekran kartınınız AMD ise AMD Radeon Software ile ayarlamanız mümkün. Artı 0 Eksi
KS KS C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #4 @bozkusburak nasıl yapcam amd @Gregorz Brzecz. Msi Afterburner ile fan köntrolu yok ondan dıom yani hareket edmıpo Artı 0 Eksi
@bozkusburak nasıl yapcam amd @Gregorz Brzecz. Msi Afterburner ile fan köntrolu yok ondan dıom yani hareket edmıpo
bozkusburak Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #5 Can 36 dedi: @bozkusburak nasıl yapacağım AMD. @Gregorz Brzecz. MSI Afterburner ile fan köntrolu yok ondan dıom yani hareket edmıpo. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen laptop kullanıyorsunuz, eğer öyle ise MSI Afterburner ile ayarlamanız mümkün değil. Artı 0 Eksi
Can 36 dedi: @bozkusburak nasıl yapacağım AMD. @Gregorz Brzecz. MSI Afterburner ile fan köntrolu yok ondan dıom yani hareket edmıpo. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen laptop kullanıyorsunuz, eğer öyle ise MSI Afterburner ile ayarlamanız mümkün değil.
KS KS C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #6 @bozkusburak laptop amd software den nasıl yapcam wqtman bulamıyorum apu sistem radeon r4 graphics ekran kartı var Artı 0 Eksi
@bozkusburak laptop amd software den nasıl yapcam wqtman bulamıyorum apu sistem radeon r4 graphics ekran kartı var
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Ocak 2022 #7 Can 36 dedi: @bozkusburak laptop amd software den nasıl yapcam wqtman bulamıyorum apu sistem radeon r4 graphics ekran kartı var Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini detaylı yazmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Can 36 dedi: @bozkusburak laptop amd software den nasıl yapcam wqtman bulamıyorum apu sistem radeon r4 graphics ekran kartı var Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerini detaylı yazmayı deneyebilirsin.
KS KS C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #8 @Gregorz Brzecz. Amd a6 9225 işlemci ve radeon r4 graphics ekran kartı var 8 gb ram var fan hızını ayarlmaka istıyorum nasıl yaparım Artı 0 Eksi
@Gregorz Brzecz. Amd a6 9225 işlemci ve radeon r4 graphics ekran kartı var 8 gb ram var fan hızını ayarlmaka istıyorum nasıl yaparım
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 7 Ocak 2022 #9 Can 36 dedi: @Gregorz Brzecz. Amd a6 9225 işlemci ve radeon r4 graphics ekran kartı var 8 gb ram var fan hızını ayarlmaka istıyorum nasıl yaparım Genişletmek için tıkla... Yapamazsın. Artı 0 Eksi
Can 36 dedi: @Gregorz Brzecz. Amd a6 9225 işlemci ve radeon r4 graphics ekran kartı var 8 gb ram var fan hızını ayarlmaka istıyorum nasıl yaparım Genişletmek için tıkla... Yapamazsın.
KS KS C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #10 @Gregorz Brzecz. Sebeb Artı 0 Eksi