MSI Afterburner OSD oyun oynarken gelmiyor

• Konuyu başlatan 264523
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.894

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
MSI Afterburner programını yeni topladığım sistemimin değerlerini öğrenmek için kullanmak istiyarum ama ne yaptıysam oyun ekranına gelmiyor. Program sil/yükle yaptım ama istediğim olmuyor. Nasıl sistem değerlerini görebilirim?

FurMark test etmek isterim ama tam nasıl kullanacağımı bilmiyorum sistemime zarar verir miyim?
Hayır vermezsiniz tek dikkat etmeniz gereken ekran kartınızın ısı değeri eğer 85 i geçerse (ki muhtemelen geçmeyecektir yaklaşmayacaktir bile) çıkış yapın. Eğer o kadar ısınıyorsa kartta problem var demektir zaten.

Forza Horizon 4 oyununda sadece oyun içinde göstermiyor, Alt Tab atıp bakabiliyorsunuz mesela. Fakat CS:GO'da işler biraz daha farklı. Güncelleme ile 3. Parti yazılımlar engellendi. Oyunu açtığınızda direkt olarak Afterburner uygulaması kapanıyor. Tabii bazı başlangıç kodları ile bu sorun ortadan kaldırılabiliyor.

Hocam CS:GO'da MSI Afterburner çalıştırmak hiç mi mümkün değil.

Hayır vermezsiniz tek dikkat etmeniz gereken ekran kartınızın sıcaklık değeri eğer 85'i geçerse (ki muhtemelen geçmeyecektir yaklaşmayacaktir bile) çıkış yapın. Eğer o kadar ısınıyorsa kartta problem var demektir zaten.

Hocam10 dakika FurMark testi yaptım ekran kartı Max. 79 dereceyi gördü, ortalama FPS değerim ise 44 sizce RTX 2060 için kötü mü?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı