N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 5 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi. Herhangi bir ayar yapmam mı lazım?
Çözüm CYBER SHADOW 5 Aralık 2022 Gösterdiğim yerdeki yeri kaydetmen lazım ayarlarını yaptıktan sonra. Bir de otomatik olarak PC açılışta başlasın seçeneği var onu açman gerek
Gösterdiğim yerdeki yeri kaydetmen lazım ayarlarını yaptıktan sonra. Bir de otomatik olarak PC açılışta başlasın seçeneği var onu açman gerek
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 5 Aralık 2022 #2 Gösterdiğim yerdeki yeri kaydetmen lazım ayarlarını yaptıktan sonra. Bir de otomatik olarak PC açılışta başlasın seçeneği var onu açman gerek Artı 0 Eksi Çözüm
Gösterdiğim yerdeki yeri kaydetmen lazım ayarlarını yaptıktan sonra. Bir de otomatik olarak PC açılışta başlasın seçeneği var onu açman gerek
KS KS N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 5 Aralık 2022 #3 CYBER SHADOW dedi: Eki Görüntüle 1593924gösterdiğim yerdeki yeri kaydetmen lazım ayarlarını yaptıktan sonra. Bir de otomatik olarak PC açılışta başlasın seçeneği var onu açman gerek. Genişletmek için tıkla... Deniyorum teşekkürler yanıtın için. Artı 0 Eksi
CYBER SHADOW dedi: Eki Görüntüle 1593924gösterdiğim yerdeki yeri kaydetmen lazım ayarlarını yaptıktan sonra. Bir de otomatik olarak PC açılışta başlasın seçeneği var onu açman gerek. Genişletmek için tıkla... Deniyorum teşekkürler yanıtın için.
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 5 Aralık 2022 #4 N0rvecli dedi: Deniyorum teşekkürler yanıtın için. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlermisin olduysa teşekkürler. Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Deniyorum teşekkürler yanıtın için. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlermisin olduysa teşekkürler.