MSI AfterBurner siyah çizgi sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorun şöyle başladı internetten AGE OF EMPİRES indirmiştim oynamaya başladım. Oynarken alt+tab yapıp MSI afterburnerı açtım ve solda siyah (çoğu zaman sürekli renk değiştiriyor oyuna göre değişiyor) bir şerit belirdi ve ne yaptıysam düzeltemedim. MSI afterburnerı kaldırınca sorun düzeldi bugün tekrar yükledim ve gene aynı sorun var.

Merhaba,sorun Afterburner'den kaynaklanıyor olabilir. Afterburner'i başka bir siteden veya Cd'den (daha güncel sürümünü veya daha eski sürümünü) yüklemenizi öneririm.

Başka siteden yükleyip denedim ama aynı. Zaten en son sürümü kullanıyorum. Eski sürümüde yükledim ama gene aynı .

MSI afterburnerı kapatır kapatmaz sorun düzeliyor.

Bu programı kullananlarda bazen ekran titreme gibi sorun oluyor. Ekran çözünürlüğünü değiştirerek bu sorun çözülüyordu. Belki bu sorunda çözünürlük değişimiyle düzelir.

4.1.1 sürümünü yükledin mi?

O yöntemide denedim çözünürlük değişincede aynı. 4.1.1 sürümü yüklüydü birsürü sürümü denedim hepsinde aynı sorun var . Farklı yerlerden tüm sürümleri denedim ama malesef. Hangi sürümü yüklersem yükleyeyim aynı sorun oluyor GTA 5' de bile hatta çok eski oyunlarda bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…