Çözüldü MSI Afterburner tepki vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Sil-yükle yapmayı ve PC'yi yeniden başlatmayı denedim, MSI Afterburner'ı açmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Yönetici olarak başlattığımda ise:

1613728771462.png

Bu hatayı alıyorum. LogFile'ı MSI Afterburner'ı normal olarak açarak paylaştım, başka ne paylaşmam gerektiyse lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Sil-yükle yapmayı
Hocam bu sorun önceden yaşanmıyorsa programı silip bir daha yüklemeyi deneyebilirsiniz.
@Doğu'kan, @Emre C.
@Bora Dere, @yika38. Müsaitseniz bakabilir misiniz?
Yok mu LogFile incelemeyi bilen? 🥲
Güncel.
Günceeelll!
Sorun devam ediyor güncel.
@AGF, @Enes3078.
@Recep Baltaş hocam, müsaitseniz bakabilir misiniz? Mesajlar birleştirilince etiketler gitmiyor mu acaba? 🤔
Forumda hayalet olduğumu düşünmeye başladım.
Sorun devam e diyor, basit bir program için format atmak istemiyorum.
Çözümü en sonunda buldum, şu siteden tüm Visual Basic dosyalarını baştaki .bat dosyasını yönetici olarak başlattıktan sonra -otomatik kurar zaten- kurun, ardından sistemi yeniden başlatın sorununuz çözülür.

1614105592064.png
Sil-yükle yapmayı
Hocam bu sorun önceden yaşanmıyorsa programı silip bir daha yüklemeyi deneyebilirsiniz.
@Doğu'kan, @Emre C.
@Bora Dere, @yika38. Müsaitseniz bakabilir misiniz?
Yok mu LogFile incelemeyi bilen? 🥲
Güncel.
Günceeelll!
Sorun devam ediyor güncel.
@AGF, @Enes3078.
@Recep Baltaş hocam, müsaitseniz bakabilir misiniz? Mesajlar birleştirilince etiketler gitmiyor mu acaba? 🤔
Forumda hayalet olduğumu düşünmeye başladım.
Sorun devam e diyor, basit bir program için format atmak istemiyorum.
Çözümü en sonunda buldum, şu siteden tüm Visual Basic dosyalarını baştaki .bat dosyasını yönetici olarak başlattıktan sonra -otomatik kurar zaten- kurun, ardından sistemi yeniden başlatın sorununuz çözülür.

1614105592064.png

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı