MSI Afterburner üzerinden RX 570 kartın hiçbir ayarı değişmiyor

HasanCan19

Decapat
Hocam hiçbir işlem yapamıyorum Allah için yardım edin. AMD 570 RX ekran kartım var hiçbir işlem olmuyor. Fan bölümü bile yok ne denediysem olmadı bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• dfgfdg.PNG
    dfgfdg.PNG
    111,7 KB · Görüntüleme: 48
  • sdfsdf.PNG
    sdfsdf.PNG
    302,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hiçbir işlem yapamıyorum Allah için yardım edin. AMD 570 RX ekran kartım var hiçbir işlem olmuyor. Fan bölümü bile yok ne denediysem olmadı bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Sistem bilgisini detaylı olarak atarsanız sizlere yardımcı olabilirim.Tahminimi söyleyeyim.Benim de bu tarz benzer bir durumum söz konusu.İşlem yapamamanızın sebebi, onu destekleyememesidir.Bundan dolayı da ya ayarlarınızı engelliyordur ya da ayarlarınızı kurtarıyordur.Bu yüzden tafsiyem AMD Radeon Adrenaline Edition Yazılımını kullanarak (EKRAN KARTINIZIN DRİVER INI ARAŞTIRIP->BULUP-> KURMANIZ) fanınızı, ekran kartınızın VRAM ini vb şeylerini ayarlayabiliyorsanız ayarlamanızı tafsiye ederim.İyi geceler dilerim.

Ekran kartı driver yüklü zaten
Amd ryzen 3200g
Asus RX 570 4 gb
SSD 412 Gb KIOXIA
Asus Ex A 320 GAMİNG Anakart
16 gb ram
1 TB hardi disk
Asus RX serilerin genelinde, bu tarz durumlar ile karşılaşılmakta. Bu durum, genellikle ekran kartlarının Overclock ayarlarını desteklememesinden kaynaklıdır. Fakat GPU ayarlarından başka VRAM, Fan Hızı (Overclock Sayılmaz) ve Güç Oranını ayarlayabilirsiniz.

Asus RX serilerin genelinde, bu tarz durumlar ile karşılaşılmakta. Bu durum, genellikle ekran kartlarının Overclock ayarlarını desteklememesinden kaynaklıdır. Fakat GPU ayarlarından başka VRAM, Fan Hızı (Overclock Sayılmaz) ve Güç Oranını ayarlayabilirsiniz.
onlar deil de benim için fan ayarlaması önemli oyun oynuyamıyorum aşırı derecede kasıyor fanlar açık olmadığında
onlar önemli deilde benim için fanlar önemli fanları açmadığımda oyun oynuyamıyorum aşırı derece de kasıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı