Merhaba, daha önce konu açmıştım bu konu ile alakalı. Neyse servise gönderdim termallerden olduğu söylendi ve termal macun yenilenmesi ve bakım yapıldı. Kart 2 hafta önce geldi bana. İlk geldiği gün GTA 5 Enhanced'a girdim bir denedim kartı en fazla 65 derece sıcaklık ve 1600 RPM fan hızı gördüm...
www.technopat.net
Şu konu hocam. Teşekkür ederim bu arada yardımcı olmaya çalıştığın için. Kartı tekrar servise vereceğim zaten. Bu sıcaklık ve fan seviyeleri çok fazla daha 4 aylık bir kart için. TUF serisi diye aldık ne hale geliyor kart.
Hocam RivaTuner var. Benim görmek istediğim kaç volt aldığımdı. TUF serisi kart gereksiz ısınıyor ve bayağı rahatsız edici seviyede fan sesi yapıyor 2200-2400 RPM'lerden bahsediyorum. 78 derece nedir yahu daha 4 aylık sıfır bir kart için. TLOU part 2 de 2000-2100 RPM 70 derece sıcaklık. Servis normal de normal diyor. Millet benim kartım en fazla 64 derece görüyorum diyor. Ki ilk kartı kullanırken ve servisten geldikten sonra (termal pad ve macun yenilenmesinden sonra) 1 hafta bende en fazla 64 derece gördüm sonra tekrardan bu seviyelere geldi.
Hocam aslında amacım UV yapmak falan değil son çare olarak düşündüm. Yoksa pek bildiğim konular değil zaten. Tekrar servise göndereceğim. Millet 1500 RPM 62 derece görüyorum diyor en fazla benim kart coşuyor. Hadi önü mesh değil akvaryum kasa yan tarafta 3 fan var oradan 2-3 derece oynasa da bu değerler çok fazla. Kulaklık takılı sanki yanımda kulağımın dibinde süpürge çalışıyor böyle bir ses yok yahu.