Evet VRAM'i daha fazla fakat öbür tarafta da sürücüler, RTX ve DLSS teknolojisi var.
AMD FSR 2.0-2.1 de oldukça iyi gözüküyor. RTX zaten 3060'ın performansını çok düşürüyor. Uzun ömürlülük açısından kesinlikle de AMD öneririm ekstra 2GB VRAM belli oyunlarda bayağı etki ediyor, bunu 3060 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Ben de 3060 kullanıyorum, dediğiniz gibi 6GB VRAM bazı oyunlarda yetersiz gelebiliyor ancak özellikle ışın izleme teknolojisi ve Nvidia'nın stüdyo sürücüsü kullanılacaksa RTX almayı daha mantıklı buluyorum. Bu teknolojiler özellikle mimarlık, iç mimarlık veya Render almayı gerektiren işlerde çok kullanışlı oluyorlar.

Sıkıntısız modellerinde ısınma sorunu yok zaten. Sürekli Omen'in Reddit/Discord sunucularına baktığımda Omen 16 alan herkesin şikayet ettiğini duydum, ondan diyorum. Linki atılan cihaz da ilk nesil Omen 16. Sol tarafında CPU egsozu olmamasından anlayabilirsiniz.

Kesin sıkıntı çıkarır demiyorum ama çıkarırsa çözmesi uğraştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…