MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR fiyatına değer mi?

Windows kurulumunda disk bölümleme esnasında(Windows'u nereye kurmak istiyorsunuz?) Driver adında bölüm göreceksiniz. O bölüme dokunmayın, kalan bütün bölümleri silip, yeni bölüm oluşturup devam edin. Birden fazla bölüm oluşturmanız durumunda hata verirse oluşturulan bölümleri silip tek bölüm oluşturup kurulum yapın. Bazen(nasıl oluyordu hatırlamıyorum) biçimlendirme hatası gibi bir uyarı gelip bütün bölümleri silmenizi isteyebilir. Bu durumda yanlış giden bir şey var demektir. Driver problemi yaşadığını söyleyenleri bu noktada anlayamıyorum. Sitede de var, SSD içinde de var. İçindekileri kurup, gerekli olanları daha sonra güncelleyin.


Chipset
Audio(Realtek + Nahimic)
Ekran Kartı(21.4.1 WHQL sürüme güncelleyin)
EC firmware
Bluetooth
WLAN
LAN
Kart Okuyucu
Dragon Center
SteelSeries Engine 3(Yeni adıyla SteelSeries GG)

Bunları yüklemeniz yeterli olur(Hatırladıklarım bunlar). Otomatik yükleme sonrası bu listeden eksik olanı indirip kurabilirsiniz.
 
Windows kurulumunda disk bölümleme esnasında(Windows'u nereye kurmak istiyorsunuz?) driver adında bölüm göreceksiniz. O bölüme dokunmayın, kalan bütün bölümleri silip, yeni bölüm oluşturup devam edin. Birden fazla bölüm oluşturmanız durumunda hata verirse oluşturulan bölümleri silip tek bölüm oluşturup kurulum yapın. Bazen(nasıl oluyordu hatırlamıyorum) biçimlendirme hatası gibi bir uyarı gelip bütün bölümleri silmenizi isteyebilir. Bu durumda yanlış giden bir şey var demektir. Driver problemi yaşadığını söyleyenleri bu noktada anlayamıyorum. Sitede de var, SSD içinde de var. İçindekileri kurup, gerekli olanları daha sonra güncelleyin.

Chipset.
Audio(Realtek + Nahimic)
Ekran kartı(21.4.1 WHQL sürüme güncelleyin)
Ec Firmware.
Bluetooth.
WLAN.
LAN.
Kart okuyucu.
Dragon Center.
SteelSeries Engine 3(yeni adıyla SteelSeries gg)

Bunları yüklemeniz yeterli olur(hatırladıklarım bunlar). Otomatik yükleme sonrası bu listeden eksik olanı indirip kurabilirsiniz.

Pekı baskan BIOS guncelleme için bır yazılımları var mı? BIOS guncel gelmez, kullanıslı bır yazılımları yoksa onu nasıl hallederız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orada durum şöyle. BIOS sürümünü kontrol edip güncelleme yapmaya karar verdikten sonra güncelleme dosyasını indirirsiniz. İçinde güncelleme dosyası ile bunu nasıl yapacağınızı anlatan bir pdf dosyası bulunur. Orada gerekli bilgiler mevcut. Özet geçmek gerekirse dosyayı flash diske alırsınız, BIOS'a girip güncelleme yolunu izlersiniz. Burada flash diski seçtikten sonra güncellemek istediğiniz BIOS sürümüne ilişkin dosyayı da seçersiniz. Ardından günceller. Güncellemeye devam et(Proceed With Flash Update) gibi bir seçenek seçilir, tamamlandı sistem resetleniyor dediği zaman güncelleme sona erer.
 
Orada durum şöyle. BIOS sürümünü kontrol edip güncelleme yapmaya karar verdikten sonra güncelleme dosyasını indirirsiniz. İçinde güncelleme dosyası ile bunu nasıl yapacağınızı anlatan bir PDF dosyası bulunur. Orada gerekli bilgiler mevcut. Özet geçmek gerekirse dosyayı flash diske alırsınız, BIOS'a girip güncelleme yolunu izlersiniz. Burada flash diski seçtikten sonra güncellemek istediğiniz BIOS sürümüne ilişkin dosyayı da seçersiniz. Ardından günceller. Güncellemeye devam et(Proceed With Flash Update) gibi bir seçenek seçilir, tamamlandı sistem resetleniyor dediği zaman güncelleme sona erer.

Hocam sıkbogaz etmıyorumdur umarım ama son sorum, bu konularla ılgılı yanında bılgılendırme amaclı form falan gelıyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfurullah hocam, içinde Türkçe kitapçığı var. Benim kitapçık okumak gibi bir huyum olmadığından bakmadım ama gerekli bir çok şey yazıyordur.
 
Hocam bir şey soracağım, bende şuanda bir de hali hazırda 144hz 24 inç Curved MSI bir mönitör bulunmakta, bu laptopu alırsam HDMI ile bağlayıp oyunları bu monitörde oynayabilirim diye düşünüyorum, ısınma ve fps düşüklüğü yaşar mıyım sizce bu bağlantıyı kurarsam?
Sıkıntı olmaz hocam.
Umarım :D (daha gelmedi ürünüm, gelse de eklesem ssd felan)
 

Geri
Yukarı