MSI Alpha 15 A4DEK incelemesi

Daha verimli performans almanız çok olası lakin bilgisayarın BIOS yazılımı buna müsade etmiyor. Zaten MSI bunu kendisi de söylemiş makalede spoiler olarak yazdım. Tek yapmamız gereken bir sonraki BIOS sürümünü güncellemesini beklemek.
@Radeon RX 5500M hocam iyi günler. Siz hangi Radeon sürücüsünü kullanıyorsunuz? Ben hala bu konuyu aşabilmiş değilim çok can sıkıyor.

Son düzenleme:
İnceleme güzel. Yalnız metal olan kısım sadece üst kapak. Geriye kalan kısım plastikten yapılmış. Kasa kalitesi bana çok çok iyi gelmedi açıkçası. Ele alınca pek sağlam bir his vermedi. Klavye kasası açıkçası çok kaliteli değil. Keşke sert plastikten yapılsaymış dedim. Onun dışında gayet memnunum. Sağlamlığa 10/7 veririm. Beni endişelendiren menteşeler oldu. Plastikle tutturmuşlar ve biraz fazla sıkı geldi bana menteşeler. İleride inşallah sıkıntı çıkarmaz. Sonuç olarak kasa kalitesinin daha tok olmasını isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…