MSI Alpha 17 B5EEK-018XTR alınır mı?

SSD var zaten. İleriden kastınız 2 yıldan sonra ekleme ya da değiştirme yapabilirsiniz. Onun dışında işinizi rahatça görecek işlemci, ekran kartına ve belleğe sahip.
 
https://www.trendyol.com/acer/nitro...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.72.5 bu üründe 95W 3060 var. O MSI'daki 80W 3060 rakibi. MUX olsaydı işler değişirdi ama yok. Kaliteden ödün vererek daha performanslı ürün alabilirsin. Nitro'da RAM tek kanaldı sanırım aradaki fiyat farkı ile RAM alıp servise yollayın 32 GB 2x16 kullanırsınız. 2x8 ise ellemeye gerek yok.
hocam msı alpha kullandım daha onceden a4dek-018 modelını sogutma ve malzeme kalıtesı msı markasında baska hıssettırıyor o yuzden msı tarafına daha sıcak bakıyorum
 
Hocam MSI Alpha kullandım daha onceden A4DEK-018 modelını sogutma ve malzeme kalıtesı MSI markasında baska hıssettırıyor o yuzden MSI tarafına daha sıcak bakıyorum

Doğrudur ancak yeni MSI'ların malzemesi eski kasa kadar iyi değil haberin olsun. Soğutma olarak tabii ki iyi ancak Nitro'da yakmayacak bir ürün.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3070'li modelin değerleri.
Alpha serisi üzmez herhalde ve 12 taksit imkanı ile alacağım Amazon'dan vade farksız öteki türlü farklı maliyet çıkıyor

12 taksit aynı fiyata alacaksan gayet iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı