MSI Anakartlarda "Try It" Nedir?

448762

Kilopat
Makaleler
2
Evet, anakartım MSI A320M-A Pro, BIOS son sürümde. OC menüsünden XMP kısmında geldiğimde böyle bir ayar dikkatimi çekti, nedir ne değildir bu ayar? RAM'lere O.C yapmaya mı yarıyor anlamadım tam olarak, Voltaj ayarlarını kapatmışlar sanırım bu anakart için hiçbir ayara ellenmiyor.

fdssadfsdfa.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır bellek profilleri. Belleklerin frekansını ve CL değerlerini manuel yükseltmek yerine Memory Try It! ile hazır ayarları seçerek hız aşırtma yapabilirsiniz. Tabii her ayar stabil olmayabiliyor, bunu test etmeniz gerek.

Hazır bellek profilleri. Belleklerin frekansını ve CL değerlerini manuel yükseltmek yerine Memory Try It! ile hazır ayarları seçerek hız aşırtma yapabilirsiniz. Tabii her ayar stabil olmayabiliyor, bunu test etmeniz gerek.

Bu profili kullanarak O.C yapsam bir problem olur mu?

O anakartla 3400 MHz'in üstüne çıkabileceğinizi sanmam. Ayrıca RAM'lerinizi de bilmiyorum. XMP'den ileri gitmeye gerek yok bence.

Viper Steel RAM'lerim var. E die cip var, deneyip konuyu tekrar guncellerim.
Şuan 3333 Mhz CL 16 değerinde masaüstünü gördüm, az sonra Memtest86 ile test yapacağım. Olumlu veya olumsuz bir dönüş yapacağım.
3200 MHZ CL16 olarak kullanıyorum şuan bir problem yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı