Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 Cümleten selamünaleyküm, bir sorum olacak, MSI anakartlı bir bilgisayar alacağım, bu bilgisayarda MSI Dragon Center'ı rahatça kullanabiliyor muyum?
Cümleten selamünaleyküm, bir sorum olacak, MSI anakartlı bir bilgisayar alacağım, bu bilgisayarda MSI Dragon Center'ı rahatça kullanabiliyor muyum?
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 Coffee Lake dedi: Cümleten selamünaleyküm, bir sorum olacak, MSI anakartlı bir bilgisayar alacağım, bu bilgisayarda MSI Dragon Center'ı rahatça kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Dragon Center yerini MSI Center'a bıraktı.Çok modern ve sade bir arayüzü var.Rahatlıkla kullanırsın.
Coffee Lake dedi: Cümleten selamünaleyküm, bir sorum olacak, MSI anakartlı bir bilgisayar alacağım, bu bilgisayarda MSI Dragon Center'ı rahatça kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Dragon Center yerini MSI Center'a bıraktı.Çok modern ve sade bir arayüzü var.Rahatlıkla kullanırsın.
Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #3 Teşekkürler, anakart sayesinde kullanabiliyorum değil mi?
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #4 Coffee Lake dedi: Teşekkürler, anakart sayesinde kullanabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.Ancak çok eskiyse kullanamayabilirsin.Modeli nedir?
Coffee Lake dedi: Teşekkürler, anakart sayesinde kullanabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.Ancak çok eskiyse kullanamayabilirsin.Modeli nedir?