cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #11 Esdeath.xyz dedi: Pedlere ellemeyin termal macun sürün kapatın yeter. Genişletmek için tıkla... 4. Yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye cglrbkyrk dedi: 4. Yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye Genişletmek için tıkla... Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürün nasıl sizce
Esdeath.xyz dedi: Pedlere ellemeyin termal macun sürün kapatın yeter. Genişletmek için tıkla... 4. Yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye cglrbkyrk dedi: 4. Yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye Genişletmek için tıkla... Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürün nasıl sizce
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #12 cglrbkyrk dedi: 4. yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye. Genişletmek için tıkla... Padler değişmese bile idare eder ama eğer yeni pad alırsanız çok pahalıya gelir. En kötü termal ped olmadan bile kullanırsınız ama piyasadaki ürünleri kullanmayın yeter. Termal ped eskimez termal macun gibi değildir çünkü.
cglrbkyrk dedi: 4. yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye. Genişletmek için tıkla... Padler değişmese bile idare eder ama eğer yeni pad alırsanız çok pahalıya gelir. En kötü termal ped olmadan bile kullanırsınız ama piyasadaki ürünleri kullanmayın yeter. Termal ped eskimez termal macun gibi değildir çünkü.
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #13 kuanbey dedi: Arkadaşların dediği gibi Termal bakımlarını yapın kartın. Ondan sonra ihtiyaç duyarsanız; Afterburnerdan UV'a Core Clocktan 150 Mhz eksiltin ve Power Limiti biraz düşürün. Genişletmek için tıkla... Bu UV olayını biraz araştırayım enazindan profil oluşturup belli oyunlarda bunu deneyim. Adana sıcağı ısındıkça aşağı düşüyor kart
kuanbey dedi: Arkadaşların dediği gibi Termal bakımlarını yapın kartın. Ondan sonra ihtiyaç duyarsanız; Afterburnerdan UV'a Core Clocktan 150 Mhz eksiltin ve Power Limiti biraz düşürün. Genişletmek için tıkla... Bu UV olayını biraz araştırayım enazindan profil oluşturup belli oyunlarda bunu deneyim. Adana sıcağı ısındıkça aşağı düşüyor kart
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #14 cglrbkyrk dedi: 4. yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye. Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürün nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... Bence fark etmez termal macun markası ama yine de iyi bir markadır.
cglrbkyrk dedi: 4. yılı hiç açılmadı. Padlerde eskimiştir diye düşünüyorum cesaret edip açamadım ufacık hatada yalan ederim kartı diye. Cooler Master Mastergel Pro Termal Macun Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürün nasıl sizce. Genişletmek için tıkla... Bence fark etmez termal macun markası ama yine de iyi bir markadır.