MSI ARMOR RX 580 vs MSI 1060 GAMING X 6GB

benim tavsiyem rx 580 almanız, hem free-sync monitörünüz var,hem fazladan 2gb vrami var, hem de kart daha ileriye dönük
ama dürüst olayım, şimdiye kadar hiç screen tearing yaşamadım ve v-g-free -sync kullanmıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence RX580 alın ben GTX 1060'lı bir sistem kurmayı düşünüyordum yakın dönemde bazı AMD kartlar indirime girince ben de düşünmeye başladım. Oyunlarda RX 580 bir adım önde ama ikisi de memnun eder ucuz olanı tercih edin.

240-250 tl az bir miktar değil sonuçta. Şunu merak ediyorum, örneğin oyunda 200 fps alıyorum ve freesync' yi açtım. Bu durumda hala ekranda görüntü kırılması olacak mı ? Yoksa freesync onu dengeleyip 75fps ye düşürücek mi ?

Freesync kırılma olmasın diye var zaten fps düşse de bile performansı düşürmez freesync ekranda kırılmalar zaten çok rastlanmaz ( şiddetli haline) dengeli bir sistem zaten çok kırılma oluşturmaz. Freesync olması demek kırılma olsa da bile çözümüm var demektir.

Ben Asus VG245H monitör ile birlikte Asus STRIX RX 580 T8G kullanıyorum. Kesinlikle RX 580 almanızı tavsiye ediyorum.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Strix serisi çok sağlam bir soğutmaya sahip ama bütçem o kadar yok. MSI ARMOR RX 580 alabiliyorum. Fps ve soğutma da çok bir kaybım olur mu ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı