MSI B150M Bazooka Kaçıncı Nesil İşlemci Destekliyor?

Talha Ertürk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bende Gigabayt Aorus GTX 1060 ekran kartı var. İşlemcide i5 7500 var. Bu işlemciyi aldığım zamanlar sanırsam 8. nesil anakartım desteklemiyor diye 7 almıştım, anakartım MSI B150M Bazoka. Dün birkaç video gördüm sanki 8. ve 9. nesil işlemcileri de kullanabilirim diye anladım. Bu anakartta doğru mudur? Bu işlemci ekran kartıma yetmemeye başladı.
İşlemci tavsiyesi alabilir miyim bu anakart için? Destekliyorsa i5 9600k düşünüyorum OC yapacağımdan değil ama normalini göremedim, desteklemiyorsa da i7 7. nesil ne almam gerekiyor? Anakartı değiştirmeyi pek düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Gigabayt Aorus GTX 1060 ekran kartı var. İşlemcide i5 7500 var. Bu işlemciyi aldığım zamanlar sanırsam 8. nesil anakartım desteklemiyor diye 7 almıştım, anakartım MSI B150M Bazoka. Dün birkaç video gördüm sanki 8. ve 9. nesil işlemcileri de kullanabilirim diye anladım. Bu anakartta doğru mudur? Bu işlemci ekran kartıma yetmemeye başladı.
İşlemci tavsiyesi alabilir miyim bu anakart için? Destekliyorsa i5 9600k düşünüyorum OC yapacağımdan değil ama normalini göremedim, desteklemiyorsa da i7 7. nesil ne almam gerekiyor? Anakartı değiştirmeyi pek düşünmüyorum.
7. nesil anakartlar 7. nesil üzeri işlemcileri desteklemez (BIOS güncellemesi yapılsa bile)

6. nesil destekliyor. BIOS 1.C ile 7. nesil sanırım. ( Supported next generation new Intel CPU. )

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı