Hepsiburada'da MSI B250M GAMING PRO Intel B250 2400MHz DDR4 Soket 1151 mATX Fiyatı bu anakartı hazır indirim varken almayı düşünüyorum. G4560 ile kullanmayı düşünüyorum. Sonra belki işlemciyi yükseltirim. Ama bir yandan ryzen işlemciler çıkıyor. Biraz pahalı şimdiki işlemciler. Ne yapmamı önerirsin bu anakartı alayım mı? Yoksa uygun fiyatlı ryzen işlemciler imi bekleyeyim? Ryzen için uygun fiyatlı anakartlar kaç TL civarında olabilir? Kafam biraz karışık tavsiyeniz nedir?
En uygun fiyatlı Ryzen işlemci 130 Dolar. Yani Haziran'dan önce çıkmaz bence. Ve G4560'a H110 anakart öneriyorum ben. Ha BIOS ile uğraşmam derseniz B250M Pro-VDH alın. Fazla pahalıya gerek yok.
En uygun fiyatlı Ryzen işlemci 130 Dolar. Yani Haziran'dan önce çıkmaz bence. Ve G4560'a H110 anakart öneriyorum ben. Ha BIOS ile uğraşmam derseniz B250M Pro-VDH alın. Fazla pahalıya gerek yok.
MSI B250M Gaming Pro yada daha ucuz olan MSI B250M PRO-VDH ve uygun işlemci ile kuracağın sistemin f/p oranı yüksek olur. Bence anakart yerine ekran kartına yatırım yapman daha mantıklı olur.
MSI B250M Gaming Pro yada daha ucuz olan MSI B250M PRO-VDH ve uygun işlemci ile kuracağın sistemin f/p oranı yüksek olur. Bence anakart yerine ekran kartına yatırım yapman daha mantıklı olur.