MSI B250M gaming pro alınır mı?

reddragon

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hepsiburada'da MSI B250M GAMING PRO Intel B250 2400MHz DDR4 Soket 1151 mATX Fiyatı bu anakartı hazır indirim varken almayı düşünüyorum. G4560 ile kullanmayı düşünüyorum. Sonra belki işlemciyi yükseltirim. Ama bir yandan ryzen işlemciler çıkıyor. Biraz pahalı şimdiki işlemciler. Ne yapmamı önerirsin bu anakartı alayım mı? Yoksa uygun fiyatlı ryzen işlemciler imi bekleyeyim? Ryzen için uygun fiyatlı anakartlar kaç TL civarında olabilir? Kafam biraz karışık tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
En uygun fiyatlı Ryzen işlemci 130 Dolar. Yani Haziran'dan önce çıkmaz bence. Ve G4560'a H110 anakart öneriyorum ben. Ha BIOS ile uğraşmam derseniz B250M Pro-VDH alın. Fazla pahalıya gerek yok.
Şu anda indirimde 350 TL. B250M Pro-VDH ise hepsiburada da yok. Diğer sitelerde 375 TL gibi bir fiyatı var.

MSI B250M Gaming Pro yada daha ucuz olan MSI B250M PRO-VDH ve uygun işlemci ile kuracağın sistemin f/p oranı yüksek olur. Bence anakart yerine ekran kartına yatırım yapman daha mantıklı olur.

MSI B250M Gaming Pro yada daha ucuz olan MSI B250M PRO-VDH ve uygun işlemci ile kuracağın sistemin f/p oranı yüksek olur. Bence anakart yerine ekran kartına yatırım yapman daha mantıklı olur.
MSI B250M PRO-VDH anakart aldım. Anakartım da sıkıntı var. Mecburen değiştiriyorum.

N11 den gayet güvenilir bir mağaza MSI B250M Bazooka yı 400TL ye satıyor. Onu alabilirsin. 4 RAM slotu olduğundan geleceğe yönelik olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı