İlk önce merhabalar, ben yeni ekran kartı ve işlemci almayı düşünüyorum.
Toplayacağım sistem:
ASUS ROG-STRIX-RX570-O8G-Gaming AMD ekran kartı.
Intel Core i3-9100F 3.6 GHz LGA1151 6 MB cache 65 W ışlemci.
MSI B350 Tomahawk AMD B350 soket AM4 DDR4 3200(OC) M.2 anakart
8 GB RAM 2000MHz (Markasını Bulamadım ve 1200MHz'de çalışıyor, nedenini bilmiyorum.)
Everest Rampage Cobra 600W fanlı ATX oyuncu kasası.
Bu sistemde darboğaz, ısınmadan dolayı mavi ekran alır mıyım? Ayrıca bu sistem en az 1-2 yıl bende duracak Fortnite, Valorant vb. gibi oyunları rahat oynamak için böyle bir sistem tercih ettim. Sizce bu yeterli midir? Anakart ve RAM'lari yenilemeyeceğim, yenilemek gerekir mi? İleriki zamanlarda yenileyebilirim gerekirse ancak yenilemezsem darbogaz, mavi ekran alır mıyım? Belirtmeyi unutmayınız. Ekran kartı GDDR5 yazıyor ancak anakart DDR4 takılabilir değil mi? Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler.
Toplayacağım sistem:
ASUS ROG-STRIX-RX570-O8G-Gaming AMD ekran kartı.
Intel Core i3-9100F 3.6 GHz LGA1151 6 MB cache 65 W ışlemci.
MSI B350 Tomahawk AMD B350 soket AM4 DDR4 3200(OC) M.2 anakart
8 GB RAM 2000MHz (Markasını Bulamadım ve 1200MHz'de çalışıyor, nedenini bilmiyorum.)
Everest Rampage Cobra 600W fanlı ATX oyuncu kasası.
Bu sistemde darboğaz, ısınmadan dolayı mavi ekran alır mıyım? Ayrıca bu sistem en az 1-2 yıl bende duracak Fortnite, Valorant vb. gibi oyunları rahat oynamak için böyle bir sistem tercih ettim. Sizce bu yeterli midir? Anakart ve RAM'lari yenilemeyeceğim, yenilemek gerekir mi? İleriki zamanlarda yenileyebilirim gerekirse ancak yenilemezsem darbogaz, mavi ekran alır mıyım? Belirtmeyi unutmayınız. Ekran kartı GDDR5 yazıyor ancak anakart DDR4 takılabilir değil mi? Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: