MSI B350 PC Mate anakartta R5 5600 işlemciyi söküp R5 2600 takınca görüntü yok

BaTroN

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle anakartım MSI B350 PC Mate ve yaklaşık 1 sene önce Ryzen 5000 nesil için BIOS desteği geldi.
Ben de işlemcimi değiştirdim ve Ryzen 5 5600'e yükselttim güncelleme sonrası.
Önceki işlemcimi de (Ryzen 5 2600) çıkarıp kutusuna yerleştirdim ve bir süre rafa kaldırdım.

Sonrası satmaya karar verdim ve deneme için bilgisayarıma taktığımda ekrana görüntü gelmemesi, siyah ekranda kalması durup dururken bozulduğu anlamına mı gelir?
Yoksa mevcut BIOS güncellemesi daha alt sürüm Ryzen işlemcilerde işe yaramıyor mu? Bunu öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle anakartım MSI B350 PC Mate ve yaklaşık 1 sene önce Ryzen 5000 nesil için BIOS desteği geldi.
Ben de işlemcimi değiştirdim ve Ryzen 5 5600'e yükselttim güncelleme sonrası.
Önceki işlemcimi de (Ryzen 5 2600) çıkarıp kutusuna yerleştirdim ve bir süre rafa kaldırdım.

Sonrası satmaya karar verdim ve deneme için bilgisayarıma taktığımda ekrana görüntü gelmemesi, siyah ekranda kalması durup dururken bozulduğu anlamına mı gelir?
Yoksa mevcut BIOS güncellemesi daha alt sürüm Ryzen işlemcilerde işe yaramıyor mu? Bunu öğrenmek istiyorum.

Yani önceden çalışıp sonradan çalışmaması mantıksal olarak ya işlemcide bir sıkıntı var pinleri sağlam mı ona çok dikkat edin ya da bozulmuştur bir şey olmuştur şimdi çok ihtimal var. Yeni BIOS'ta çalışmama gibi bir durum olmamalı. Başka anakartta işlemciyi denemeniz en sağlıklısı olur. Ama sorun işlemcide gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı