HachimonTonkou07
Hectopat
Ben böyle diyeyim Gigabyte gözümde iyi değil sağlamlık konusunda içlerinde en sağlam anakart ASUS'un. Geçen biri ayırmış, ASUS günlük kullanım, MSI Render tarzında bir şey. Ama Gigabyte alıpta iyi dayandı diyeni görmedim arızası çok olan deniyor hep. Ben Laptop lanet ettiğimden dolayı masaüstü geçtim. Toshiba Laptop vardı 1.800 TL anakart yandı adamlar garanti servisi yenisi takalım dedi 1.500 TL dedi. Şu an Toshiba'nın HDD sini bile almam@Ömer Yağlı Neden?
İki montaj videosu izleyip, başımıza uzman kesiliyorlar!
Dur ben cevap vereyim, çünkü MSI asgari sınıf bileşenler kullanıyor. Asgari'yi askeri olarak algılamışsın, füze isimlerini falan da görünce... MSI çok kaliteli ama en iyisi değil. Birisi için çok iyi derken diğeri çok kötü olmasın!
Burada kalite kıyaslaması söz konusu değil! Kalitede milyonda bir fark yok, kıyasladığımız şey "para" aslında para da değil, para harcıyoruz, harcadığımız para karşılığında işimize yarayan/yaramayan özellikleri kıyaslıyoruz.
@GCN Hocam bu anakart nasıl; MSI B350 Gaming Pro Carbon Prozessor schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör
Dediğim bu anakartlara karşı.