MSI B350M anakarta SSD önerisi

witcher03

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. SSD almayı düşünüyorum anakart ve SSD uyumu hakkında hiçbir bilgim yok.

Anakart modelimi söylesem bana en uygun fiyatlıdan başlayarak güzel bir SSD önerebilir misiniz?

Anakart: MS-7A39 -
MSI B350M Gaming Pro AMD B350 soket AM4 DDR4 3200(OC) M.2 anakart.

MSI B350M anakart SATA III arabirimine sahip olduğundan, SATA III arabirimini destekleyen bir SSD önerisi yapabilirim.

Benim önerim Samsung 860 EVO 2.5 inç SATA III SSD olacaktır. Bu SSD, yüksek okuma/yazma hızlarına sahip, dayanıklı ve güvenilir bir SSD'dir. Ayrıca, 250 GB'den 4 TB'a kadar çeşitli kapasitelerde mevcuttur.

Samsung 860 Evo 250GB SSD Disk MZ-76E250BW Fiyatı (hepsiburada.com)

MSI B350M anakart SATA III arabirimine sahip olduğundan, SATA III arabirimini destekleyen bir SSD önerisi yapabilirim.

Benim önerim Samsung 860 EVO 2.5 inç SATA III SSD olacaktır. Bu SSD, yüksek okuma/yazma hızlarına sahip, dayanıklı ve güvenilir bir SSD'dir. Ayrıca, 250 GB'den 4 TB'a kadar çeşitli kapasitelerde mevcuttur.

Samsung 860 Evo 250GB SSD Disk MZ-76E250BW Fiyatı (hepsiburada.com)

Teşekkürler ancak daha uygun fiyatlı var mı bana şimdilik lazım uzun süre dayanacağını sanmıyorum bilgisayarın bana bu yazı atlatacak bir şey lazım daha sonra yeni bir kasaya geçiş yapacağım.

Teşekkürler ancak daha uygun fiyatlı var mı bana şimdilik lazım uzun süre dayanacağını sanmıyorum bilgisayarın bana bu yazı atlatacak bir şey lazım daha sonra yeni bir kasaya geçiş yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı