MSI B350M Bazooka sisteme 1000 TL işlemci önerisi

batu4134

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 9-10 ay önce bir masaüstü bilgisayar topladım ve ilk başlarda pek problem olmadı. Genelde küçük çaplı oyunlar oynadım ama yüksek tabanlı oyunlara geçiş yaptığımda işlemcinin yetersiz kaldığını gördüm. Sizlerden istediğim sistemime uygun, ekran kartım ile darboğaz yaşamayacağım ve sıkıntısız şekilde oyunları oynayabileceğim 500-1000 TL arası bir işlemci tavsiye etmeniz. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

• Ekran kartı: Asus R9 285 2GB 256bit
  • İşlemci: Ryzen 1200
  • Anakart: MSI B350M Bazooka
  • RAM: 8GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabileceğiniz işlemci Ryzen 5 1400. Aralarında çok fazla fark yok. Biraz daha para biriktirip daha yüksek bir model almaya çalışın.

Bütçeni arttırabilirsen Ryzen 5 1600 al. Ryzen 5 1400 alman fayda etmez.

Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Örneğin Ryzen 5 2600 alsam acaba rahatlarmıyım örneğin oynadığım oyunda 30 fps alıyorsam fps değerim 45-50 civarına çıkarmı yada daha mı fazla olur. Çok bilgiliyim diyemiyorum bu konuda biraz araştırıp satın almak istiyorum aslında. Tabi alacağım işlemciyi seçtiğimde birde anakartım yeterlimi veya ekran kartımla çakışma olurmu bunlarıda öğrenmem gerekli

Son düzenleme:
Cevabın için teşekkür ederim. 1000tl den fazla para vermek istemiyorum şu aralar biraz sıkışığım çünkü elimdekini satabilirmiyim bilmiyorum garantisi falanda var hala ama dediğiniz gibi daha mantıklı olurdu evet. Yani şimdi sonuç olarak ryzen 5 2600 benim için şuan ideal bir işlemci mi diyorsunuz satın alırsam 2600 almalıyım değilmi elimdeki bütçeye göre? Yani 1000tl eklesem bide işlemciyi sattım diyelim ordan gelen parayla birleştirip bir sonuç düşündüm açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…