Sarp10 Hectopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 186 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar MSI B360M PRO VDH adlı anakartım var. BIOS'a nasıl girip çıkacağım ve ordan performans ayarlarını nasıl yapacağım? Biraz korktum önce konu açayım yardımlara göre yaparım dedim... Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2018
Arkadaşlar MSI B360M PRO VDH adlı anakartım var. BIOS'a nasıl girip çıkacağım ve ordan performans ayarlarını nasıl yapacağım? Biraz korktum önce konu açayım yardımlara göre yaparım dedim...
Scpweppes Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 627 Çözümler 1 10 Ağustos 2018 #2 Del tuşuna bas bilgisayar açılırken. BIOS'a giriyorsun bu şekilde. BIOS'a girersin. Performans ayarlarına ordan ulaşabilirsin.
Del tuşuna bas bilgisayar açılırken. BIOS'a giriyorsun bu şekilde. BIOS'a girersin. Performans ayarlarına ordan ulaşabilirsin.
Sarp10 Hectopat Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 186 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #3 Scpweppes dedi: Del tuşuna bas bilgisayar açılırken. BIOS'a giriyorsun bu şekilde. BIOS'a girersin. Performans ayarlarına ordan ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşim bittikten sonra nasıl çıkacağım?
Scpweppes dedi: Del tuşuna bas bilgisayar açılırken. BIOS'a giriyorsun bu şekilde. BIOS'a girersin. Performans ayarlarına ordan ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşim bittikten sonra nasıl çıkacağım?
WageR Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 306 11 Ağustos 2018 #4 F10 tuşu genelde kaydet ve çık diye biliyorum ben ama her BIOS da farklı olabilir.
SvenNoderT Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et