E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 765 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Herkese merhabalar arkadaşlar, ben oyun oynadığım için BIOS'tan nasıl ayar yapabileceğimi bilmiyorum. FPS yükselmesini istiyorum BIOS'tan yapabileceğim bir ayar var mı FPS'imin yükselmesi için? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Herkese merhabalar arkadaşlar, ben oyun oynadığım için BIOS'tan nasıl ayar yapabileceğimi bilmiyorum. FPS yükselmesini istiyorum BIOS'tan yapabileceğim bir ayar var mı FPS'imin yükselmesi için?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.252 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2020 #2 A-XMP'yi Profile 2'ye al.
E emirhan12345 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 765 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 Shimada Sensei dedi: A-XMP'yi Profile 2'ye al. Genişletmek için tıkla... Aldım kanka 2933MHz oldu RAM'im fakat CPU soğutucumun dönüş hızı arttı
Shimada Sensei dedi: A-XMP'yi Profile 2'ye al. Genişletmek için tıkla... Aldım kanka 2933MHz oldu RAM'im fakat CPU soğutucumun dönüş hızı arttı
TupacHikmet Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 BIOS'tan yapman mümkün değil. Unlostun bununla alakalı video çekmiş bakmanı şiddetle tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS'tan yapman mümkün değil. Unlostun bununla alakalı video çekmiş bakmanı şiddetle tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et