E Ender Gülen Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #1 Fotoğraf üzerinde hangi kabloları takacağımı ve flashın hangi formatta olacağını gösterir misiniz? Bir de flashı nereye takmam gerek?
Fotoğraf üzerinde hangi kabloları takacağımı ve flashın hangi formatta olacağını gösterir misiniz? Bir de flashı nereye takmam gerek?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #2 Bu video yardımcı olur. Anakart ve işlemci güç kabloları bağlı olsun. FAT32 formatında olacak. Flash buttonun yanındaki USB portuna takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video yardımcı olur. Anakart ve işlemci güç kabloları bağlı olsun. FAT32 formatında olacak. Flash buttonun yanındaki USB portuna takın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Ender Gülen Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #3 İşlemcinin güç kablosunu takamadim. Power supply modeli gx 650 uyumsuz mu acaba ve anakart güç kablosunda bir demir eksik gibi normali oyle mi?
İşlemcinin güç kablosunu takamadim. Power supply modeli gx 650 uyumsuz mu acaba ve anakart güç kablosunda bir demir eksik gibi normali oyle mi?
E Ender Gülen Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2019 #4 Bu iki kabloyu taktım şimdi ne takmam lazım anakart açılmadi