MSI B450 GAMING Plus M-Flash'a girerken siyah ekranda kaldı

BIOS güncelleme işlemine başlamış mıydınız? Yoksa M-Flash'a girmedi de siyah ekranda mı kaldı?
Hocam M-Flash’ı seçtim yeniden başlayacak dedi kabul ettim sonra ekran hiç gelmedi. Ne BIOS’a girebiliyorum ne ekranda bir şey görebiliyorum kaldım öylece. Şimdi BIOS flash back denemeyi düşünüyorum ama şu an pc M-Flash modunda bunu kapatmam gerekiyor ama nasıl.

CMOS_Clear yapın.

Ekran Alıntısı.PNG

• Sistemin güç kablosunu sökün ve gücünü kesin.

• Anakart üzerinde JBAT1 pinlerini iletken bir malzeme ile birbirlerine temas ettirin ve bunu 5-10 saniye boyunca böyle tutun.

• Daha sonra pinleri tekrar serbest bırakın ve güç kablosunu takıp sistemi çalıştırın.

CMOS_CLEAR yapın.

Eki Görüntüle 745735

• Sistemin güç kablosunu sökün ve gücünü kesin.
  • Anakart üzerinde JBAT1 pinlerini iletken bir malzeme ile birbirlerine temas ettirin ve bunu 5-10 saniye boyunca böyle tutun.
  • Daha sonra pinleri tekrar serbest bırakın ve güç kablosunu takıp sistemi çalıştırın.

İlginiz için teşekkürler fakat BIOS Flashback özelliği ile B450 GAMING Plus son sürüm BIOS'u kurdum ve sorun çözüldü. Şu an bilgisayardan yazıyorum, çok mutluyum. :D

Hangi sürümü ve nasıl kurdunuz? Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
MSI’ın yayınlamış olduğu sürümü BİOS Flashback tuşu ile kurdum hocam. Son sürümü indirip bi usb belleğe atın. Dosyanın isimi MSI.ROM olarak değiştirin, usb belleği anakart üzerinde ki BİOS Flashback bölümüne takıp usb portunun üzerinde bulunan düğmeye basın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı